about

Over Ons

Deel dit artikel

Ons reiskantoor

Ons reiskantoor bestaat ondertussen meer dan 20 jaar.  Wij zijn gestart op de Meenseweg in Ieper. Inmiddels zijn wij reeds 11 jaar aanwezig op het huidige adres.  Eind vorig jaar hebben wij fors geïnvesteerd in onze vernieuwde website waar wij u zoveel mogelijk proberen te inspireren voor uw volgende reisplannen.   Inspireren doen wij met zoveel mogelijk beeldmateriaal en reisformules om u een zo goed mogelijke indruk te geven van de reisbestemming.

Ik ben Michèle,  zaakvoerster van het reiskantoor en dit sedert  15 november  1997.  Jaarlijks doe ik meerdere privé- en studiereizen om zo een brede kennis van vele vakantiebestemmingen op te bouwen. De Noorse Fjorden en Spitsbergen hebben mij enorm gefascineerd.  Ook  de grootsheid van de Grand Canyon, een van de nationale parken aan de Westkust van Amerika, kon mij erg bekoren. Maar er zijn ook heel wat bestemmingen dichter bij huis, zoals de landen aan de Middellandse Zee die je zeker bezocht moet hebben.  Griekenland en Italië zijn daar al lang mijn favoriete bestemmingen. 

Reizen betekent voor mij een nieuwe en mooie omgeving verkennen zowel op cultureel vlak als op vlak van natuur, alsook kennis maken met de plaatselijke bevolking en gastronomie.

In de winterperiode kan je me op de skilatten vinden.  De besneeuwde landschappen en de gezellige wintersfeer zijn voor mij een extra troef.                                               

Met het gezin genoten we ook al verschillende keren van een toffe cruisevakantie. Rondreizen zonder van hotel te moeten veranderen en genieten van heel wat activiteiten aan boord,  het is pure verwennerij ! Op die manier ontdek je op een héél korte tijd heel wat bestemmingen.

Ik ben Filip, echtgenoot van Michèle en reisagent. Voor mij is reizen genieten van al het mooie dat de wereld ons te bieden heeft en vooral ook zoveel mogelijk tijd doorbrengen met mijn gezin. Frankrijk, Italië en Griekenland zijn mijn voorkeurbestemmingen in Europa. Citytrips kunnen mij ook wel  bekoren omdat in de meeste gevallen steden cultureel iets te bieden hebben. Wat de verre bestemmingen betreft, hou ik er wel van om voor een formule ‘fly and drive’ te kiezen. Het voordeel hiervan is dat de reis op voorhand uitgewerkt kan worden maar dat je dit op eigen houtje en naar eigen indeling kan beleven.                                                                                                                    

In het reiskantoor probeer ik zoveel mogelijk van mijn eigen reiservaringen over te brengen naar onze klanten. Ook ben ik zeer regelmatig op reisbeurzen en op ontmoetingen met onze talrijke touroperators om de laatste nieuwtjes in de reiswereld op te nemen.  In het reiskantoor ben ik voornamelijk bezig met de administratie en boekhouding van het kantoor. 

Over Shana

Ik ben Shana en sinds kort werkzaam bij Selectair 4-travel samen met Michèle en Filip. Wanneer iemand mij aanspreekt over reizen dan brengt mij dat een instant goed gevoel. Ik heb de reiskriebel dan ook al van in mijn kinderwieg meegekregen.
Ondertussen, nu ik zelf mijn eigen gezin heb, is het reizen nooit ver weg geweest, al zijn de bestemmingen wel wat aangepast naar plaatsen waar het ook voor de kindjes leuk vertoeven is. Op dit moment kiezen we dus meer voor zon-zee-en strandvakanties, een korte citytrip of een weekendje weg. 

We snuiven er ook telkens wat cultuur op, en genieten er voluit van de lokale gastronomie. Mijn man en ik dromen al stiekem van verdere en grotere bestemmingen. Kortom, de wereld ligt aan onze voeten en wij verlangen om deze beetje bij beetje te blijven ontdekken.

Aarzel niet om ons te contacteren zodat we samen uw reisplannen kunnen uitwerken. We bieden reizen aan naar alle bestemmingen en werken samen met zowat alle gekende touroperators. 

 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair 4Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Oude Veurnestraat 75b
8900 Ieper